fbpx

Dbase One

DBASE SMALL GROUP

Vårt koncept Dbase small group fokuserar på kvalitativ träning med PT i små grupper som ger möjlighet till individuell coachning, både för dig som är ny på gymmet och vill hitta nya rutiner, lära dig teknik och bli trygg i miljön. Men också för dig som har träningsvana och vill ta din träning till nästa nivå med hjälp av en strukturerad plan och ny inspiration.

Du får hjälp och feedback på din teknik, följer en strukturerad träning där vi loggar våra pass som vi följer upp för att säkerställa progression och gör att du kan se och känna dina framsteg över tid.

Välj att träna 1 eller 2 gånger per vecka på fasta tider som passar din vardag för att skapa hållbara rutiner och underlätta att träningen faktiskt blir av.

Du behöver inte ha något medlemskap hos oss för att delta.

Hur deltar jag?

Du lämnar din intresseanmälan nedan genom att fylla i dina uppgifter samt välja vilken dag och tid du önskar delta. Observera att inskickad intresseanmälan inte garanterar en plats i vald grupp. För större chans att få en plats rekommenderar vi att kryssa i flera grupper/tider som du har möjlighet att delta.

Det är inget krav på medlemskap för deltagande.

Våra grupper är öppna för alla, oavsett ålder eller kön, och delas in baserat på tränarens bedömning.

Vid önskemål eller funderingar gällande grupper kontakta ansvarig louise@dbaseone.se

Din tränare utgår alltid från dig  genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig. Inför deltagande fyller du i en behovsanalys där du fyller i information om eventuella begränsningar.

10 pass – 1500 kr

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag via digitalt kvitto eller e-Passi.

Faktura 30 dagars betalningsvillkor, möjlighet till kostnadsfri delbetalning (2)

Du får ett fast antal träningstillfällen med din tränare i grupp med 4-6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning. Träningen är fokuserad på styrka, rörlighet och uthållighet.

Är ni en grupp på 3-6 personer som önskar att bli en privat PT-grupp så går det bra att fylla i intresseanmälan eller maila oss så hittar vi tillsammans en lämplig dag och tid för er träning.
Vi bygger upp all träning runt er som grupp och värdesätter era önskemål och behov samt individuella förutsättningar och mål när vi skapar ert träningsupplägg.